facebook tracking

Jag får utveckla organisationer inom områden de inte är så bra på!

Hej!

Jag heter Jesper och arbetar som konsult inom inköp där jag hjälper våra kunder att transformera deras inköpsprocesser och verktyg. Det absolut roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor och att utveckla organisationer inom det område som jag tycker är som mest intressant – inköp. Vi förändrar inte världen men vi får utveckla människor och organisationer inom områden som de inte är så bra på. Och det är kul!

Här får jag utvecklas hela tiden

Det bästa med att jobba som konsult är att det är flexibelt och att jag får lära mig allt om våra kunders organisationer samt att få träffa nya och framför allt olika människor. Men det allra bästa är att jobbet aldrig blir monotont, jag får utmanas och utvecklas precis hela tiden. Främst inom inköp där det finns många seniora personer som jag kan lära mig av.

Det känns bra att vara en del av Stretch

Jag ser verkligen kollegorna som kompisar mer än kollegor och vi kan fråga varandra om vad som helst, och alla hjälps åt. Stretch är prestigelöst och vår kultur och stämning skiner igenom när vi jobbar mot våra kunder och jag känner mig trygg att ha Stretch i ryggen. Det är dessutom ingen på Stretch som sätter sig över den andra, alla är på samma nivå.

Mina 3 bästa saker i livet

Träna, resa och laga mat med mina vänner.

 

Jobbar du redan på Stretch ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@stretch.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor