Hemma bra kontoret bäst

Linda Kontoret  v 3.jpg

Ett vanligt uttryck när du varit bortrest, t.ex på semester, är ”borta bra men hemma bäst”. Stämmer det fortfarande efter ett och ett halvt år med hemmakontor?

För mig fungerar det bra att jobba hemma, MEN det är inte alltid till min fördel och gränsen för vad som är arbetsliv kontra privatliv börjar sakta suddas ut.

Visst, jag älskar min familj mest av allt, dock kan jag villigt erkänna att jag är ganska trött på dem efter denna långa period.

En del andra kanske inte har någon att dela sitt hemmakontor med, någon att ta en kaffe tillsammans med eller bolla ideér. Känner ni också som jag, trött på sitt hem och en längtan?

Jag längtar efter min andra familj – Stretchfamiljen och kontoret.

Kontoret som är hjärtat på Stretch, här bygger vi strukturer, är kreativa, utbyter erfarenheter, inspireras och inspirerar varandra. Vi har fredagsfika, nätverksträffar, teammöten, after work och mycket mer. Här har alla fantastiska medarbetare varit med och skapat oförglömliga minnen. 

Alla Stretch kontoren har sin egen prägling men den gemensamma Stretchandan finns där så fort du kliver innanför dörrarna, det spelar ingen roll om du är i Malmö, Karlstad, Oslo eller i vilken stad som helst där ett Stretch kontor ligger.

Hur Stretch framtida kontor kommer se ut, det återstår att se. Oavsett hur och på vilken adress är det viktigt att vi fortsätter ha en central plats där alla känner sig hemma. En miljö att trivas i och där du alltid hittar någon att ta en kaffe med.

Jag ser fram emot dagen då vi åter öppnar upp dörrarna till kontoren, då jag fysiskt får träffa min Stretchfamilj och nya minnen skapas.

 

Vilken tjänst skulle passa dig bäst tror du?

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Stretch ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@stretch.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor