facebook tracking
Stretch verksamhetsområden i Sverige

Stretch Göteborg

Connect
Vi kan SAP och molnlösningar!

Stretch Göteborg fokuserar på tjänster inom affärssystemet SAP och förändringsledning. Vi moderniserar kunder som arbetar med SAP teknologi, t ex genom migreringar till HANA och till molnet, nya värdeskapande add-ons eller ett nytt molnbaserat ERP i form av SAP Business ByDesign.

Vi levererar också helhetslösningar till kunder i form av ”appar” som tagits fram med slutanvändarna i situationer när SAP systemet tex inte har ett tillräckligt användarvänligt gränssnitt. Vår konsulter hjälper till och optimerar processer och skapar glada användare.

Vi har ett starkt varumärke i Göteborg, laddat med teknisk kompetens i kombination med förståelse för affärer och verksamheter. 

Vi är nyfikna, så hör av dig!

Team Stretch Göteborg

The Stretch Way

Stretch är det lokala konsultbolaget som erbjuder ”den stora, lilla konsulten.” Personlighet och närhet från ett litet bolag kombinerat med styrkan och bredden från en stor organisation – det är Stretch! 

Vi är vad våra grymma medarbetare levererar. Tillsammans skapar och utvecklar vi Stretch till det fantastiska bolag vi är!

Jobbar du redan på Stretch ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@stretch.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor