facebook tracking
Stretch verksamhetsområden i Sverige

Stretch Addera

Connect
Team Atlassian!

Vill du jobba med marknadens mest populära samarbetsplattformar? Vi på Stretch Addera är partner med Atlassian, ett bolag med IT-marknadens mest populär verktygslåda för IT-organisationer.

Vi är experter på Atlassians verktyg och levererar tjänster på en bred skala från ren serverkonfiguration till process- och införande-stöd.

Vi är ett företag som drivs av teamarbete såväl internt som i våra leveranser. Vi försöker ständigt utmana den traditionella konsultaffären genom att leverera i team och på så sätt ge både kunden och våra egna konsulter det bästa stödet. Det ger oss själva en möjlighet att var en lärande organisation där teamet står för en ständigt pågående lärande. Vi satsar stort på att våra konsulter genomgår certifieringar inom vårt expertområde.

Vi levererar hälften av våra tjänster direkt hos våra kunder, övrig tid sker leveransen från hemmakontoret.

Vårt kompetenscenter ligger i vackra Karlstad men vi söker rätt människor i hela landet!

Våra kunder är välkända bolag och organisationer i privat och offentlig verksamhet. Vi hjälper våra kunder att frigöra kraften i de team som jobbar tillsammans. Vi vill uppfattas som en del av våra kunders egna team.

Vill du bli en del av Stretch Adderas starka lag? 

Hör av dig till Mathias Carling, mathias.carling@stretch.se eller Susanne Ohlsson, susanne.ohlsson@stretch.se

Team Addera

The Stretch Way

Stretch är det lokala konsultbolaget som erbjuder ”den stora, lilla konsulten.” Personlighet och närhet från ett litet bolag kombinerat med styrkan och bredden från en stor organisation – det är Stretch! 

Vi är vad våra grymma medarbetare levererar. Tillsammans skapar och utvecklar vi Stretch till det fantastiska bolag vi är!

Jobbar du redan på Stretch ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@stretch.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor