Konsultrollen är absolut inte så ensam som jag trodde. Tvärtom!

Hej!

Jag heter Kristina och är verksamhetskonsult på Stretch. Det roligaste med mitt jobb är att få träffa människor och vara med och påverka verksamheterna ute hos våra kunder. Jag tycker om att lösa problem och vara med och utveckla verksamheter.

När jag tog klivet från en vanlig anställning till att bli konsult måste jag erkänna att det kändes lite osäkert. Men efter ett välkomnande bemötande på Stretch släppte den känslan. Jag trodde att man som konsult skulle känna sig ensam men det är tvärtom. Trots att jag sitter ute hos kund och bara träffar mina kollegor på Stretch någon gång i månaden, så vet jag att jag har dem i ryggen samtidigt som man har kollegor ute på uppdraget. Så istället för att bli ensam så blev det dubbelt upp!

Ledarna ser till så att vi trivs

Det bästa med Stretch är mina trevliga kollegor och den välkomnande och öppna företagskulturen vi har. Ledarna är verkligen måna om oss och ser verkligen till så att vi är där vi vill vara. Det är fritt och flexibelt och de litar på oss och låter oss ta ansvar.

Stretch som arbetsplats har även en stor förståelse för oss med små barn, vilket är väldigt skönt. Och eftersom vi har en öppen kultur får vi medarbetare även vara delaktig i verksamhetsplanering och strategier, vilket får mig att känna mig ännu mer involverad i företaget.

En vi-känsla!

Stretch är ett drivet företag med en tydlig vision och mål. Eftersom målen inte är ouppnåeliga är de lätta att ta sig an. Alla är involverade och hjälper varandra för att nå dessa mål, vi har en vi-känsla och jobbar för samma sak. Varje dag!

Mina 3 bästa saker i livet

Familjen, resor och hästar!

 

Vilken tjänst skulle passa dig bäst tror du?

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Stretch ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@stretch.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor