Har du alltid fått höra att du är barnsligt nyfiken, omtänksam och är en vinnarskalle? I så fall, vet du att du har hittat hem.

Skrolla till innehåll

Vi på Stretch har byggt vår kultur och vårt affärsmannaskap på vår övertygelse om alla människors vilja och förmåga att förändra världen. Varje individ är just individer hos oss, det är det som har givit våra team dess styrka.

Vi bygger våra relationer till våra kunder och kollegor genom att lyssna, förstå, anpassa och sedan agera efter eget huvud.

Idag är vi + 220 anställda fördelade på 14 bolag. Vi har kontor i Sverige, Norge och Danmark. Alla våra bolag är specialister inom sin del av IT-marknaden, det är därför vi alltid kan erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.

 

Våra svenska bolag
Se filmen om Stretch

Om du inte direkt hittar vad du är på jakt efter så ta det lugnt. Connecta med oss och håll dig uppdaterad!

Drivs Du av samma saker som vi gör?

Malin Anjou, Stretch Evolve

Detta är min vardag men jag älskar varje minut av den. Sedan 2003 har jag haft förmånen att leda och utveckla Stretch som bolag. Det jag går igång på är att se individer växa som i sin tur får Stretch att utvecklas. Tillväxten i sig är en glädje men att få lära sig nya saker, lära känna nya kunder och nya medarbetare är en än större glädje. 

Läs Malins blogg

Emma Piskator, Stretch Customer

Jag tycker att det finns en tydlig korrelation mellan våra kärnvärden: är man nyfiken på något så ter sig ofta både omtanke och resultat att komma naturligt. Omtanke leder ofta till ett starkare resultat för att man faktiskt bryr sig, det gäller även för nyfikenhet. Gemensamt för dem är att det är naturliga drivkrafter som kommer "inifrån", vilket jag tror är A och O för ett starkt resultat.

Jag är själv otroligt nyfiken som person och det har gett mig väldigt mycket, både i min karriär men också på ett personligt plan. Jag tror att om man är öppen för att lära sig nya saker, lyssna in och lära sig nytt så kommer mycket annat gratis!

Läs mer

Angelica Gustafsson, Stretch Addera

Precis som att vi på Stretch Addera fokuserar på att jobba i teamleveranser, både internt och tillsammans med våra kunder, tycker jag att våra kärnvärden är som starkast tillsammans. Min favorit är kombinationen av dessa tre kärnvärden då jag tycker att de lyfter varandra och blir ett starkt team, precis som alla vi på Stretch!

Läs Angelicas blogg

Jimmy Tapper, Stretch Öresund

Jag tycker våra kärnvärden harmoniserar ganska väl med både hur jag är och hur jag vill uppfattas. I vår bransch går det inte att tro att man kan allt – man måste vara Nyfiken på att lära sig nytt, förstå hur saker hänger ihop och fungerar. Det är skönt att vara på Stretch där detta är en självklarhet. Det går inte att gå i samma hjulspår utan det är nytt tänk varje dag. Resultatet är att vi aldrig står still, inte på hemmaplan och inte ute hos våra kunder.

Stretch Karriärblogg

Stretch Karriärblogg

Djupdyk och ta reda på vilka vi är som grupp och vad våra olika bolag har specialiserat sig inom på stretch.se/no/dk.

Gamla Brogatan 26
103 02 Stockholm Vägbeskrivning malin.anjou@stretch.se 08-24 00 80 Se sida

Göteborg

Kungsgatan 46
411 15 Göteborg Vägbeskrivning david.glans@stretch.se 031 42 43 90 Se sida

Karlstad

Kungsgatan 7
652 24 Karlstad Vägbeskrivning mathias.carling@stretch.se 054 14 60 40 Se sida

København

Kompagnistræde 21
1208 København Vägbeskrivning martin.sahlin@stretch.dk +45 25 17 17 59 Se sida

Malmö

Stora Nygatan 61
211 37 Malmö Vägbeskrivning martin.torgeby@stretch.se 040 30 38 80 Se sida

Malmö, Baltzarsgatan 30

Baltzarsgatan 30
211 36 Malmö Vägbeskrivning martin.sahlin@stretch.se Se sida

Växjö

Linnégatan 23
35233 Växjö Vägbeskrivning peter.friberg@stretch.se 0708-318943 Se sida

Jobbar du redan på Stretch ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@stretch.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor