facebook tracking
Stretch verksamhetsområden i Sverige

Stretch Evolve

Connect
Vi gör störst skillnad på SAP marknaden!

Våra kunder har SAP som plattform och för dem skapar vi värde – i allt vi gör! Vi ska göra störst skillnad på SAP-marknaden genom att våra lösningar används på bästa sätt i verksamheten. Den digitala resan ligger högst upp på våra kunders agenda. Konkurrensen är stenhård och slutkundupplevelsen betyder allt.

Det är här Stretch Evolve gör skillnad! Vi tänker ett steg längre i all vår SAP utveckling. Lösningarna ska fungera långsiktigt i praktiken och i det inkluderas hur väl användarna kan få ut full effekt av de investeringar som har gjorts. 

Vi har satsat stort på att både ha den tekniska spetskompetensen kring det senaste inom SAP såsom UX, BI, S/4 HANA och Leonardo som att alla våra verksamhetsnära konsulter har certifiering inom Solution Adoption och Change Management allt för att få användarna med på den digitala resan.

Stretch Evolve utgår från vårt Stockholms kontor och söker konsulter i alla närliggande regioner. 

Nyfiken på att bli en del av vårt SAP team? Hör av er!

Team Stretch Evolve

The Stretch Way

Stretch är det lokala konsultbolaget som erbjuder ”den stora, lilla konsulten.” Personlighet och närhet från ett litet bolag kombinerat med styrkan och bredden från en stor organisation – det är Stretch! 

Vi är vad våra grymma medarbetare levererar. Tillsammans skapar och utvecklar vi Stretch till det fantastiska bolag vi är!

Jobbar du redan på Stretch ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@stretch.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor